Finn ditt eget mode

Bröllopsmode
11th maj 2019

Mode är något som ständigt förändras och därav är det även väldigt spännande att följa med i det. Ibland återkommer mode i kombination med en del nya trender. Det kan vara detaljer som har ändrats men trots allt har man hämtat inspiration från tidigare tidigare årtionden. I och med att mode ständigt är i förändring kan det vara svårt att hänga med och om man upplever att det är svårt att hitta en personlig stil samtidigt som man även ska hänga med i alla trender kan det vara klokt att satsa på en mer tidlös stil. Det kan vara roligt att gå tillbaka och titta på hur modet såg ut för 30 år sedan.

Under alla tider har det funnits något typ av mode och det är främst de som har varit rikare som ständigt har kunnat följa med i det. Faktum är nämligen att mode är dyrt, även om det fanns redan under den tid då nordmannen sågs av omvärlden som en viking, dock var modet mer praktiskt under denna tid och som exempel var det viktigt att man hade kläder som var vattentåliga och höll en varm även under de kallaste klimat. Gummistövlar är ett exempel på praktiska kläder som faktiskt kan vara mycket mer moderiktiga än du tror. Idag behöver du inte välja mellan att se bra ut och vara moderiktig och praktisk. Det är fullt möjligt att vara både och.

När det kommer till kläderna du har på kroppen är det inte det allra senaste modet som bör spela roll utan istället vad du känner när du bär dem. Det är viktigt att du känner dig bekväm i det du har på dig samtidigt som det även är viktigt att du känner dig snygg i dem. När man kommer fram till sin personliga stil ser man ofta mycket mer moderiktig ut

än de som inte ännu har listat ut vad de trivs i. Du behöver inte en personlig shoppare för att komma fram till vad din stil är dock, detta kan du göra alldeles utmärkt på egen hand även om det kan kännas krångligt. Det smidigaste är alltid att börja med en garderobsrensning där du tar bort alla de plagg du inte längre använder, oavsett vad anledningen är. Därefter är det dags att ta en titt på de kläder som du har kvar. Dessa visar ganska tydligt vad du trivs i och tycker om att använda. När du ser vad du har kan du även komplettera med plagg för att göra din personliga stil mer komplett.

Knepet till att följa med i modet är att ha en basgarderob som kommer att fungera under många år, därefter behöver du ett par nyckelplagg från varje säsong.

culture