Snygga skor till hösten

Mode för alla
20th november 2019

Har vintern inte tagit slut ännu eller är det mitt i hetaste sommaren? Ingen fara! Det är aldrig för tidigt att börja fundera över höstskor. Hösten är den årstid som bäddar för det snyggaste modet och mängder med alternativ att klä sig lager på lager och skapa de snyggaste modetrenderna. I Sverige är vi vana vid att hösten kommer med en hel del regn och rusk, men den kommer också med soliga dagar där höstlöven färgar hela staden! Möt hösten i snygga, varma och riktigt modesäkra skor!

  • Chelseaboots i läder – Chelseaboot är ett solklart val för många svenskar under hösten. Satsa på ett par ordentliga i läder så håller de ordentligt och ser dessutom betydligt mer eleganta ut. Det spelar ingen roll om du väljer svarta eller bruna. Båda alternativen är heta, heta, heta! När du köper skor av läder är det viktigt att du tar hand om skorna med rätt typ av impregnering, så håller de längre.
  • Svarta stövletter – Alla kvinnor bör ha ett par snygga stövletter på skohyllan. Skorna passar lika bra till vardags på jobbet som till festen. Tack vare att stövletter oftast har ett högre skaft så går de utmärkt att matcha med både klänningar, strumpbyxor och vanliga jeans.
  • Gummistövel – Du behöver inte ta på dig de solgula gummistövlarna a la förskola bara för att det regnar ute. På marknaden finns det mängder med riktigt snygga gummistövlar som liknar vilka boots som helst. Satsa på marinblå om du vill vara extra trendig.
  • Ankelboots – Man skulle kunna säga att ankelboots är en blandning mellan boots och en stövlett. De är högre i skaftet, men har en lägre klack. Vill du vara moderiktig i höst ska du välja ett par som är av nättare modell och som har en spetsig tå. Dessa skor passar, precis som stövletterna, till nästan alla typer av tillfällen.
  • Kängor i mocka – Kopplar du direkt ihop ordet kängor med bergsklättrarskor? Inte nu längre. På senare tid har de klassiska och tidlösa chelseabootsen fått sig en riktigt modern och välbehövlig uppdatering. Den höga gummisulan gör skorna perfekta för de dagar då vattenpölar fortfarande ligger kvar på marken och materialet i mocka gör skorna stilsäkra som få. Kom ihåg att impregnera dina mockaskor innan du beger dig ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

culture