Barnkläderna som det slåss om

Mode för barn
20th december 2018

Det går inte att sticka under stol med att barnmodet har blivit nästan lika hett och eftertraktat som plagg till en ung kvinna. Idag slåss föräldrarna vilt om de absolut bästa och mest stilsäkra plaggen till småttingarna. Går man tillbaka till 90-talet så kan modet inte jämföras med hur det ser ut idag. Kläderna var enkla, tålde lek och hade snygga tryck med regnbågar och bilar. Idag är det annat som gäller. Visst finns det fortfarande en hel del barnkläder med trygg kvar, men de är i en helt annan liga.

Det finns några märken som sticker ut lite extra, åtminstone om du skulle fråga de mest stilsäkra mammorna. På listan över mest populära barnkläder hittar vi bland annat P.O.P (Polarn O pyret), Kavat, Ralph Lauren, Molo, Newbie, Mini Rodini, Zara och Villervalla.

Alla märken kommer med sina egna unika tryck eller egenskaper. Du kan t.ex. snabbt känna igen kläder från P.O.P tack vare att majoriteten av plaggen har de klassiska ränderna som har funnits med sedan uppstart. Newbie väljer att gå efter sockersött, spets, volanger, rosor och en klassisk och avskalad stil. Newbie väljer också att alltid ha väldigt milda och sobra färger på sina plagg. När vi ändå pratar om vad som

utmärker de olika märkena så kan man naturligtvis inte glömma att prata om Mini Rodini.

Mini Rodini är ett klädmärke som på bara ett årtionde blivit en stor favorit hos barnfamiljer över hela landet. Det är dessa kläder som ligger på nummer 1 i listan över populära och eftertraktade barnplagg just nu. Du kan snabbt känna igen kläderna genom att de alltid är mycket färgstarka och med ett flertal olika typer av unika print.

culture