Vårens modeaccessoarer

Bröllopsmode
2nd april 2019

Snart är våren här och då vill vi gärna investera i härliga accessoarer som lyfter

outfiten det där lilla extra! Oavsett om du är man eller kvinna kan du alltid piffa till dig lite extra med hjälp av en snygg hatt eller sjal, och varför inte addera ett par solglasögon som verkligen ger en härlig vårkänsla. Om du exempelvis lider av håravfall som kvinna är det verkligen ett hett tips att lära dig om olika typer av knytningar som du kan göra med en snygg sjal. Din look kommer bli fulländad!

Huvudbonader

I alla tider har både män och kvinnor burit olika typer av huvudbonader. Allt ifrån hatt till sjalett har florerat under årtiondena. Men i nutid är det tyvärr inte lika vanligt längre att man införskaffa sig någon typ av huvudbonad. Detta måste få en ändring!

Det finns väldigt många olika varianter tillgängliga och nedan är några av de:

  • Basker och skepparkeps ger en härlig touch till din outfit. Varför inte välja en modell i preppymönster som rutigt eller en enfärgad i puderrosa för att ge din look en färgklick.
  • Solhatten i olika material som sänder ut härliga semestervibbar till din omgivning.
  • Den tunna beaniemössan som värmer dina öron i de kalla vårvindarna men är fortfarande lika stylish.

Solglasögon

Solglasögon har och kommer alltid att vara trendigt, speciellt framåt vårkanten då solen börjar titta fram. Våren 2019 har ett flertal trender gällande just solglasögon som verkligen kommer sätta pricken över i:t gällande din vårlook.

  • The Lennon Update innebär ett mode som är starkt influerat av John Lennons ikoniska glasögon. En mindre glasyta på stålbågar i olika färger. Windsorbågen kommer också i en ny tappning och återupplivas igen.
  • Färg i fokus! Färgat glas ska det vara, i transparenta toner eller i mjuka nyanser oavsett vad är det supersnygga.
  • Mönster! Vi har alltid tyckt om mönstrade skalmar på våra glasögon, men nu är det extra hett att ha även detta på solglasögon. Dock är det helt nya varianter och versioner som kommer denna vår som exempelvis nya modeller med det välkända tortoisemönstret.
  • Stick ut ur mängden med en annorlunda look där solglasögonen är sportigt influerade och extra extravaganta så att de verkligen märks av.

Oavsett vilka trender du väljer är den gemensamma faktorn att den accessoar du bestämmer dig för ska framhäva dig och din stil. Är du till exempel en person som ofta bär svart kan det vara riktigt snyggt att matcha upp din outfit med en fräck basker eller ett par riktigt stora solglasögon i färgat glas. Eller varför inte byta solglasögon efter din känsla för dagen, då kan du vara John Lennon på måndagen och en riktig fashionista dagen därpå med extra moderiktiga bågar på som verkligen sticker ut.

culture