Vackra accessoarer för brudparet

Bröllopsmode
7th maj 2019

Brudgum

Att bära vackra och genomtänkta accessoarer under sin bröllopsdag brukar vara en självklarhet för brudparet och dess brudfölje. Det är en dag så man verkligen kan kosta på sig det lilla extra och verkligen investera i sina accessoarer. Som brudgum är det vanligt att ha klassiska plagg och smycken men du kan lika gärna testa på att sticka ut en aning med ett personligt monogram eller någon annan touch som visar din personlighet.

När ni som brudpar har bestämt vilken klädkod som gästerna ska anpassa sig efter är det dags för dig som brudgum att bestämma dig för om även du vill följa denna klädkod eller kanske ta det ett steg till och klä dig snäppet vassare. Har ni klädkoden kavaj kanske du vill klä upp dig extra i mörk kostym, bara du kan bestämma vad du känner dig bekväm i. När du sedan ska välja dina tillbehör är det roligt om du gör dessa något mer personliga än det absolut mest vanliga. Exempel är att välja en fluga eller slips i din favoritfärg eller mönster, att sätta på ett corsage på kavajen som dels matchar brudbuketten men kanske även innehåller din favoritblomma som en extra detalj. Skor och manschetter är även det ting som verkligen kan sätta den där sista känslan i en brudgums outfit. Skorna kan du anpassa efter klädseln men det kan vara häftigt att bryta av med exempelvis ett par sneakers om du verkligen är en person som alltid går i dessa skor. Manschettknapparna kan lätt skapa underbara minnen genom att låta gravera in dina nya initialer eller bröllopsdagens datum.

Till sist kan vi ta med oss att så länge du som brudgum känner dig bekväm och stilig på din bröllopsdag är det egentligen det enda som krävs för att din look ska uppfattas som smashing!

Brud

Den moderna bruden som gifter sig idag har stora möjligheter att personifiera sin bröllopslook in i minsta detalj. Om vi utgår från att du kommer bära en vit klänning, är den extra passande att tillföra saker till. Exempelvis vilka skor du kommer ha, älskar du färgglada klackar så välj det för at visa din personlighet. Eller går du alltid i platta skor, ha ett par sköna ballerinaskor under din största dag. När vi sedan kommer till smycken och vad du kommer bära denna dag är dina ring ett självklart val, kanske har du och brudgummen matchande förlovningsringar i vitguld eller så har ni helt olika typer av ringar beroende på er smak och stil. Att låta din stil lysa igenom på smyckesfronten är även det extra roligt på just bröllopsdagen. Har du ett halsband som du alltid har på dig, ta inte av dig det bara för att du gifter dig. Summan är att du som brud ska känna dig bekväm och inte utklädd till någon annan än den som du är.

culture