Modet i vår

Bröllopsmode
9th juni 2021

Alla årstider har sitt egna mode och när detta inlägg skrivs så är det vår. Därför kändes det passande att i det här inlägget ge er tips på hur ni kan tänka för att klä er rätt och moderiktigt i vår.

Toppar

När våren kommer med värmen är det många som vill börja klä sig i lättare och mer färgglada plagg. Det är snyggt att till exempel bära toppar som har ett mönster eller en färg tillsammans med en enklare nederdel. Inom kategorin toppar brukar det ingå linnen, skjortor, blusar, T-shirts och toppar. Du kan köpa toppar i fysiska butiker och i nätbutiker.

Ytterkläder

Trots att det börjar att bli något varmare på våren är det fortfarande aktuellt att bära ytterkläder, men kanske av det något tunnare slaget. För att vara moderiktig i vår kan du bära en skjortjacka, en tunnare kappa eller en trenchcoat. En jeansjacka eller en skinnjacka går aldrig riktigt ur tiden och funkar bra även i vår.

Nederdelar

När det kommer till nederdelar är det nu när värmen börjar komma som vi äntligen kan börja bära kjolar, klänningar och shorts utan att behöva ha tjocka strumpbyxor under. Om du vill satsa på ett par tunnare byxor ska du kolla in de byxor som är gjorda av linne. De är både bekväma och trendiga just nu. Om du istället vill satsa på en kjol finns det massor av fina sådana att välja bland. Just nu är det trendigt med blommönstrade kjolar.

Skor

De skor du ska bära i vår ska allra helst gå i de ljusare färgerna. Om du ska välja en mörkare sko är det trendigt med flätade sandaler och tofflor.

Kostym

Oavsett vilket kön du identifierar dig med så är det i vår väldigt trendigt att bära tvådelade kostymer som matchar. Välj gärna de kostymer som är något mer färgglada för att vara moderiktig i vår. Fördelen när du köper en hel kostym med både byxor och kavaj är att du kan variera dem med andra plagg du har i din garderob.

Accessoarer

Sist men inte minst har vi det som kan få hela din utstyrsel att lyfta och det är accessoarer. Det finns många olika accessoarer att välja bland. Tycker du om att bära huvudbonader är det äntligen dags att tvätta den mössa du använt under vintern och bära de mer värmevänliga huvudbonaderna. Till exempel en keps eller en solhatt. Om du vill känna dig extra piffig i håret är det i vår på modet att bära hårband i olika mönster och färger. Något som alltid funkar och kan komplettera din utstyrsel är solglasögon. Välj den modell och färg du tycker att du passar bäst i. En annan sorts accessoar som både är praktisk och moderiktig är väskan. Det finns väskor i olika storlekar, färger och mönster. I vår är de flätade extra trendiga.

culture